خروش که این روزها 75 سالگی را پشت سر می گذارد گفت: اگر حافظه ام درست یاری کند این تابلو را من حدود 9 سال پیش نقاشی کردم، من پیش از این کار تصاویری از امام(ره) را هم کشیده بودم و از رهبر انقلاب هم غیر از این کار چهار تابلو دیگر به تصویر در آورده ام.
او ادامه داد: این کار که اکنون به نمایش درآمده است، خیلی مورد استقبال قرار گرفت و همان موقع از من خریداری شد، اگرچه خودم فکر می کنم، هنوز جای کار داشت و عکس اصلی هم برای پرتره خیلی مناسب نبود، من آثار دیگری که از ایشان کشیده ام بنظر خودم بهتر هستند.
خروش افزود: فکر می کنم اصل این تابلو متعلق به یکی از کلکسیونرهای مشهور آثار هنرهای تجسمی باشد.
این استاد بزرگ خوشنویسی و نقاشی طبیعت ایران همچنین درباره حس و حالش زمان خلق این اثر توضیح داد: من قبل از دانشگاه و دوران جوانی به پرتره خیلی علاقه مند بودم و پرتره اشخاص مختلف را کار کرده ام ولی برخی کارها حساسیت ویژه تری دارند و باید تمرکز و دقت فراوانی داشت و عشق و علاقه زیادی می خواهد که خدا رو شکر تا به امروز در من وجود داشته است.
خروش که در همایش چهره های ماندگار هم تجلیل شده است، درباره ویژگی های یک پرتره خوب گفت: اگر از روی عکس باشد خود عکس خیلی مهم است که ویژگی های مناسب برای پرتره شدن را داشته باشد، نورپردازی برای کشیدن پرتره اصلی تعیین کننده است و فرم کار هم باید جذاب و کامل باشد. از طرفی کشیدن چنین پرتره هایی نیاز به مطالعه دارد، برخی فکر می کنند فقط توانایی هنری کافی است اما تجربه من می گوید باید درباره موضوع مطالعه و تحقیق کرد تا بتوان دقیق و کامل اثری هنری را اجرا کرد.
خروش در پاسخ به این پرسش که آیا از نزدیک دیداری با امام یا رهبر انقلاب داشته است هم گفت: یک بار امام(ره) را دیده ام.